HGPM, voor al uw grafische projecten!

Online voorraadbeheer

Onze ervaring leert dat (communicatie) medewerkers soms uren in het ‘magazijn’ doorbrengen om informatieaanvragen te beantwoorden. Zodoende is men uren bezig met het vergaren, verpakken, couverteren en per post bezorgen van deze publicaties.

 

Wij van HGPM zijn ervan overtuigd dat u deze werkzaamheden beter kunt uitbesteden. Het concept Voorraad Online is een goede optie.

 

Wij plaatsen uw publicaties in een ‘webshop’ en u heeft op deze wijze 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw publicaties. U mailt ons elke dag, elke week of elke maand de adressen waar uw informatie naartoe gestuurd dient te worden en wij zorgen voor de rest. Het enige wat u nog ontvangt is een gespecificeerde factuur met het aantal aanvragen en de daarbij behorende kosten. Daarnaast willen wij u graag adviseren over de ideale bestelgrootte en het advies of een publicatie gedrukt moet worden of in POD (Printing on Demand) gerealiseerd moet worden! Allemaal vragen die ons vak betreffen en voor u een vervelende jungle die grafimedia heet.

Dit hoeft niet per definitie extra geld te kosten!

De kosten die u ons betaalt, worden deels weer terug verdiend door het scherper inkopen van portokosten. Wij hebben namelijk de beschikking over scherpe contracten met de postaanbieders.

Daarnaast worden kosten deels weer terug verdiend door het efficiënt besteden van uw tijd. Wij vinden het belangrijk dat ieder doet waar hij of zij goed in is. Wij zijn goed in dit zo genaamde fulfilment traject, evenals u goed bent in uw vak!

 

Hieronder volgt een rekenvoorbeeld:

Indien u iedere week 2 uur bezig bent met fulfilment (en dat is geen slechte aanname blijkt uit onze praktijk!), bent u op jaarbasis (52 * 2 =) 104 uur niet met uw vak bezig! Aangezien u minimaal 50 euro per uur kost, kunt u hier alleen al (104 * 50 =) 5.200 euro op besparen.

 

Het scheelt u dus niet alleen geld, maar daarnaast een hoop ergernis. Iedereen is druk, wij trachten u een stuk te ontlasten in de werkuren!

E-mailen
Bellen